Evaluare pentru informarea clientului (vanzare-cumparare)

Evaluarea unui imobil in vederea vanzarii sau cumpararii este o etapa foarte importanta in atingerea obiectivului  propus, fie ca este vorba de vanzare, unde de cele mai multe ori vanzatorul isi supraevalueaza proprietatea alungand din start potentialii clienti sau ,dupa caz, isi subevalueaza proprietatea pe care urmeaza sa o vanda, lucru care de asemenea poate duce la o intelegere eronata asupra caracteristicilor proprietatii.

Vanzarea sau cumpararea unei proprietati imobiliare (“casa”) poate fi de multe ori o alegere foarte subiectiva si chiar emotionala, aspecte care pot creea neplaceri ulterior,  de aceea apelarea la serviciile unui evaluator poate diminua subiectivismul si oferii suportul in luarea unei decizii intelepte.


Tarif

Apartament 500 lei

Casa cu teren 700 lei

Spatii comerciale/industriale 1000 lei

Pentru alte tipuri de proprietati cereti oferta personalizata

 

 

 

 

Despre  Noi

Suntem o echipa cu experienta in domeniul evaluarilor imobiliare a expertizelor judiciare si extrajudiciare. SC EURO EXPERT este coautorul ghidului notarilor pentru anul 2013 si autor al ghidului notarilor pentru anul 2019 pentru Bucuresti, Judetul Ilfov, Judetul Calarasi, Judetul Giurgiu, Judetul Ialomita, Judetul Teleorman.

telefon 0740.022.339

Toggle Bar

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Citeste mai mult...

Accept!