Cadastru si Intabulare

AI ÎNTREBĂRI? SUNĂ-NE!

0763 184 889

Cadastru si Intabulare pentru apartamente , case si terenuri

Soluții Cadastrale la Nivel Național cu Echipa Noastră de Cadastristi Autorizați

evaluator-imobiliar

Cadastru Apartament

Descoperiți procesul simplificat al cadastrului pentru apartamentul dumneavoastră cu expertiza noastră. Aflați care sunt actele necesare, descoperiți prețurile competitive pentru serviciile noastre de cadastru apartament și estimați cât durează întregul proces. Profitați de expertiza noastră și transformați experiența de cadastru într-un pas ușor și eficient.

evaluare-impozit

Cadastru Casă

Planificați cu încredere cadastrul pentru casa dumneavoastră cu serviciile noastre specializate. Aflați care sunt actele necesare pentru cadastru casa, descoperiți prețurile competitive și beneficiați de profesionalismul nostru. Realizați cadastrul casei dumneavoastră la țară cu ușurință și eficiență cu ajutorul experților noștri.

evaluare-auto-utilaje

Cadastru Teren

Pregătiți-vă pentru o analiză detaliată a terenului cu serviciile noastre de cadastru. Descoperiți prețurile competitive pentru cadastrul terenurilor, fie ele intravilane sau agricole, și familiarizați-vă cu documentația necesară. Profitați de cunoștințele noastre specializate pentru a realiza cadastrul terenului dumneavoastră cu profesionalism și într-un mod eficient.

Te gândești să faci o tranzacție imobiliară? Cumpărarea sau vânzarea unei proprietăți poate fi un proces complex, iar pentru a evita neplăcerile legale, cadastrul și intabularea devin esențiale.

Cadastrul și intabularea devin cruciale în diverse situații legate de proprietăți. Dacă te afli în pragul unei tranzacții imobiliare, fie că vinzi sau cumperi, aceste proceduri sunt esențiale pentru a te asigura că totul se desfășoară legal și fără impedimente. De asemenea, atunci când construiești o nouă locuință sau faci modificări majore la cea existentă, cadastrul și intabularea sunt necesare pentru a actualiza informațiile privind proprietatea ta. În cazul moștenirilor sau al partajelor, aceste proceduri devin, de asemenea, indispensabile pentru a transfera proprietatea corect și transparent. Când vrei să accesezi servicii publice sau să obții un credit ipotecar, cadastrul și intabularea sunt adesea solicitate pentru a valida legalitatea și valoarea proprietății. Este important să fii conștient de aceste situații și să acționezi în consecință pentru a evita potențialele probleme legate de proprietate.

Ce reprezintă Cadastru și Intabularea în România?

Cadastrul și intabularea sunt procese legale esențiale pentru a aduce claritate și legalitate în ceea ce privește imobilele. Cadastrul reprezintă evidența tehnică a imobilelor, în timp ce intabularea este procesul de înscriere a acestora în cartea funciară.

Ce este Cadastrul?

Cadastrul începe cu măsurători precise ale imobilului, evidentiate într-un plan cadastral. Aceste informații sunt transmise către Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), iar apoi imobilul primește un număr cadastral unic.

Ce este Intabularea?

Intabularea presupune înscrierea imobilului în cartea funciară, un act oficial care stabilește proprietatea. Prin acest proces, se atestă dreptul de proprietate al titularului și se asigură că informațiile sunt corecte.

După finalizarea procedurilor de cadastru și intabulare, imobilul devine legal recunoscut și protejat de lege. Aceste procese sunt esențiale pentru tranzacțiile imobiliare, evitarea litigiilor și obținerea de finanțări.

Servicii Noastre

Cadastru și Intabulare Apartament

Dacă aveți un apartament și doriți să vă asigurați că toate informațiile cadastrale sunt corecte și actualizate, suntem aici să vă oferim expertiza noastră și să vă ghidăm prin procesul de înregistrare.

Cadastru și Intabulare Case și Terenuri

Pentru proprietarii de case și terenuri, oferim servicii complete de cadastru și intabulare, asigurându-ne că toate detaliile sunt consemnate corespunzător pentru o evidență precisă în Cartea Funciară.

Dezmembrare și Alipire Terenuri

Dacă sunteți în procesul de modificare a configurației terenurilor dumneavoastră, vă putem ajuta cu serviciile noastre de dezmembrare și alipire, asigurându-ne că totul se realizează conform normelor legale.

Ridicare Topografică

Pentru o imagine detaliată a terenului dumneavoastră, oferim servicii de ridicare topografică, garantând date precise și actualizate pentru luarea deciziilor corecte.

Actualizare/Rectificare Cadastru

Dacă apar modificări în proprietatea dumneavoastră, suntem aici să ne asigurăm că informațiile cadastrale sunt actualizate corespunzător.

servicii-evaluare

Cum obții Cadastrul și Intabularea fără stres?

Contactează-ne pentru consultanță

Începe procesul sunându-ne sau completând formularul de contact. Un cadastrist experimentat va lua legătura cu tine pentru a discuta detaliile și a stabili o programare.

Pregătește-ți documentele

Asigură-te că ai toate actele necesare, cum ar fi actul de identitate, titlul de proprietate și alte documente relevante. Dacă întâmpini dificultăți, suntem aici să te ghidăm în pregătirea dosarului.

Măsurători și depunere documente

Un specialist în cadastru va veni la locația ta pentru a efectua măsurătorile necesare. Apoi, el va depune dosarul completat, inclusiv documentația necesară, la biroul de cadastru și la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI).

Vei primi cadastrul și inscrierea în cartea funciară

După verificarea și aprobarea dosarului, vei primi documentele finale, inclusiv cadastrul și inscrierea în cartea funciară, confirmând astfel legalitatea și detaliile clare ale proprietății tale.

Acte necesare Cadastru și Intabulare

Procedura de cadastru și intabulare necesită depunerea anumitor documente pentru a asigura o înregistrare corectă și legală a proprietății. Iată o listă generală de acte necesare:

  1. Titlul de Proprietate al Imobilului. Documentul care atestă dreptul de proprietate asupra imobilului în cauză.
  2. Certificat Fiscal. Document care confirmă plata impozitelor și taxelor aferente proprietății.
  3. Acte de Identitate. Copii ale actelor de identitate ale proprietarilor sau reprezentanților legali implicați în proces.
  4. Cerere Tip.Formularul standard sau cererea tip pe care trebuie să o completați pentru a solicita serviciile de cadastru și intabulare.
  5. Cerere de Înregistrare în Cartea Funciară. Document prin care se solicită înregistrarea modificărilor în Cartea Funciară.
  6. Alte Documente Specifice. În funcție de circumstanțele particulare ale proprietății, pot fi necesare și alte documente specifice, precum autorizația de construcție în cazul clădirilor noi, etc.

Cât durează Cadastrul și Intabularea?

În funcție de tipul proprietății pe care o dețineți, fie că este vorba de un apartament, o casă sau un teren, durata procesului de cadastru poate varia în funcție de complexitatea lucrărilor și existența tuturor documentelor necesare. În general, acest proces poate dura între 3 și 18 zile lucrătoare, asigurându-ne că totul este complet și conform normelor în vigoare. Este important să fie furnizate toate documentele necesare pentru a contribui la eficientizarea procesului și pentru a evita întârzierile.

De ce să alegi serviciile noastre?

  1. Acoperire Națională. Suntem prezenți la nivel național, oferind serviciile noastre de cadastru și intabulare în întreaga țară.
  2. Experți Cadastrali Atestați. Echipa noastră este alcătuită din experți cadastrali atestați, cu o bogată experiență în domeniu, asigurând calitate și profesionalism în fiecare proiect.
  3. Competitivitatea Prețurilor. Oferim soluții de cadastru și intabulare la prețuri competitive, fără a sacrifica calitatea serviciilor noastre.
  4. Termen de Execuție Eficient. Ne angajăm să respectăm termenele stabilite, asigurându-vă că proiectul de cadastru și intabulare este finalizat în timp util.

Alegând expertize-evaluari.ro, veți beneficia de servicii la standarde înalte, susținute de o acoperire națională, experți cadastrali atestați, prețuri competitive și un termen eficient de executare a proiectelor.

Contactează-ne Astăzi

Demarați procesul de cadastru și intabulare pentru apartamentul, casa sau terenul dumneavoastră. Servicii specializate pentru evaluări precise și înregistrări conforme cu normele legale. Eliminați incertitudinea financiară, anticipând viitorul proprietății dumneavoastră. Contactați-ne acum pentru a asigura o gestionare eficientă și transparentă a documentației imobiliare.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Step 1 of 2
Am nevoie de Cadastru pentru: