Certificat de performanță energetică

AI ÎNTREBĂRI? SUNĂ-NE!

0763 184 889

Certificat Performanță Energetică pentru apartamente, case și spații comerciale


Servicii de Certificat Energetic la Nivel Național, Asigurate de Echipa Noastră de Auditori Energetici Atestati.

certificat -energetic-apartament

Certificat Energetic Apartament

Obțineți rapid și eficient certificatul energetic pentru garsoniere, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere. Echipa noastră vă asigură servicii de certificare conformă cu legislația actuală. Descoperiți soluții personalizate pentru evaluarea eficienței energetice a apartamentului dvs., indiferent de dimensiunea acestuia. Solicitați acum certificatul energetic și asigurați un proces simplu și transparent.

certificat-energetic-casa

Certificat Energetic Casă

Obțineți rapid certificatul energetic pentru casa dvs.! Fie că aveți nevoie pentru vânzare sau recepția lucrărilor de construcție, alegeți transparența și profesionalismul. Realizăm evaluări precise și oferim consultanță specializată pentru optimizarea eficienței energetice în locuința dvs. Solicitați acum certificatul energetic și pregătiți-vă pentru tranzacții imobiliare fără probleme și recepții de construcții conforme cu normele actuale.

certificat-energetic-spatii-comerciale

Certificat Energetic Spatii Comerciale

Alegeți certificatul energetic pentru spațiile comerciale ale companiei dvs. Obțineți evaluări profesionale pentru eficiența energetică și asigurați conformitatea cu reglementările. Pregătiți-vă spațiul pentru tranzacții eficiente sau îmbunătățiri sustenabile. Solicitați certificatul acum și beneficiați de consultanță specializată pentru afacerea dvs.

Te gândești să obții un Certificat de Performanță Energetică pentru proprietatea ta? Pentru a evita problemele legale, este necesar Certificatul Energetic. Acesta este esențial pentru cumpărare sau vânzare, oferind informații vitale despre eficiența energetică a clădirii tale. Contactează-ne pentru un proces fără probleme!

Cu siguranță te regăsești într-una din situațiile în care vrei să vinzi sau să cumperi o proprietate, fie ea apartament, casă sau garsonieră. Ai făcut deja cadastrul sau poate îl ai deja. Totuși, pentru a completa procesul și a te asigura că tranzacția ta imobiliară respectă toate cerințele legale, nu uita să obții Certificatul Energetic conform Legii nr. 372/2005. Acesta furnizează informații esențiale despre eficiența energetică a clădirii, asigurându-ți astfel o tranzacție sigură și în conformitate cu reglementările în vigoare. Nu amâna și obține certificatul pentru a face din procesul tău imobiliar o experiență fără griji!

Ce este un Certificat de Performanță Energetică?

Certificatul de Performanță Energetică este un document oficial care evaluează eficiența energetică a unei clădiri. Acesta furnizează informații despre consumul de energie al clădirii și sugerează măsuri de îmbunătățire. Conform Legii nr. 372/2005, certificatul este obligatoriu la vânzare sau închiriere și oferă cumpărătorilor sau chiriașilor transparență asupra eficienței energetice a locuinței. Certificatul de Performanță Energetică este esențial în procesul tranzacțiilor imobiliare, asigurând respectarea normelor legale și promovând un mediu construit mai sustenabil.

Servicii Noastre

Certificat Energetic Apartament

Fără certificat energetic, tranzacțiile imobiliare pot întâmpina obstacole. Asigură-ți proprietatea cu un Certificat Energetic pentru o vânzare sau închiriere fără probleme.

Certificat Energetic Casă

Certificat energetic pentru casa construită recent sau casa veche la țară. Evaluează eficiența energetică și ia decizii informate pentru îmbunătățiri. Obține certificatul acum!”

Audit Energetic

Audit Energetic, esențial în cazul renovărilor majore sau finanțărilor pentru îmbunătățirea eficienței energetice. Obține o evaluare detaliată pentru decizii informate și economii de energie semnificative.

Studiu privind posibilitatea utilizării unor sisteme alternative

Studiu privind posibilitatea utilizării unor sisteme alternative, necesar în certificatul de urbanism pentru obținerea autorizației de construire. Asigură-te că proiectul tău respectă standardele și obține studiul pentru o construcție eficientă și conformă

certificat de performanta energetica

Cum obții Certificatul de Performanță Energetică?

Contactează-ne

Pentru a obține Certificatul de Performanță Energetică, te invităm să ne contactezi. Împreună, vom stabili o programare pentru evaluarea detaliată a proprietății tale.

Acte Necesare

Asigură-te că furnizezi toate documentele necesare, precum actul de proprietate, planurile tehnice ale locuinței, fisa tehnică a clădirii, și altele.

Evaluarea Proprietății

Auditorul va efectua o analiză detaliată a clădirii tale, colectând informații despre caracteristicile acesteia, inclusiv sistemul de încălzire, izolația, ferestrele și altele.

Primirea Certificatului

După finalizarea evaluării și analizei, vei primi Certificatul de Performanță Energetică într-un interval de timp scurt, adesea în 24 de ore.

Acte necesare pentru Certificatul de Performanță Energetică

Pentru Apartament:
 1. Actul de proprietate,
 2. Planurile tehnice ale locuinței,
 3. Fisa tehnica a clădirii (dacă există),
 4. Extrasul de carte funciară,
 5. Schița/releveul din cadastru,
 6. Alte documente relevante despre sistemul de încălzire și izolație.
Pentru Casă:
 1. Actul de proprietate,
 2. Planurile tehnice ale locuinței,
 3. Fisa tehnica a clădirii (dacă există),
 4. Date despre materialele folosite la construcție,
 5. Plan de amplasament,
 6. Planuri și schițe cadastrale sau din proiectul de arhitectură,
 7. Alte informații despre instalațiile termice și de izolație.

Asigură-te că ai toate aceste documente pregătite pentru a facilita obținerea rapidă și eficientă a certificatului de performanță energetică pentru proprietatea ta.

Cât costă Certificatul de Performanță Energetică?

Pretul unui Certificat de Performanță Energetică poate varia în funcție de tipul de proprietate. Pentru un apartament, prețul începe de la 250 lei, în timp ce pentru o casă, tariful porneste de la 400 lei. Aceste costuri acoperă evaluarea eficienței energetice și asigură furnizarea documentului conform cerințelor legale. Pentru o ofertă personalizată și detalii suplimentare, te invităm să ne contactezi.


În cât timp se eliberează Certificatul de Performanță Energetică?


Certificatul de Performanță Energetică este eliberat într-un interval de timp relativ scurt, de obicei în 24 de ore de la primirea tuturor datelor și documentelor necesare. Acest document este întocmit exclusiv de către un auditor energetic atestat de MLPDA (Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației). Este important de menționat că timpul exact de emitere poate varia în funcție de complexitatea lucrărilor și de specificul fiecărei evaluări energetice.

De ce să alegi serviciile noastre?

 1. Acoperire Națională. Suntem prezenți la nivel național, oferind serviciile noastre de Certificat Energetic în întreaga țară.
 2. Auditori Energetici Atestați. Echipa noastră este alcătuită din auditori energetici atestați, cu o bogată experiență în certificarea energetică, asigurând calitate și profesionalism în fiecare proiect.
 3. Competitivitatea Prețurilor. Oferim soluții de Certificat Energetic la prețuri competitive, fără a sacrifica calitatea serviciilor noastre.
 4. Termen de Eliberare Rapid. Ne angajăm să eliberăm Certificatul Energetic într-un termen rapid, adesea în 24 de ore de la finalizarea evaluării, asigurându-vă că documentul este disponibil în timp util.

Alegând expertize-evaluari.ro, veți beneficia de servicii la standarde înalte, susținute de o acoperire națională, auditori energetici atestați, prețuri competitive și un termen eficient de eliberare a certificatelor energetice.

Contactează-ne Astăzi

Asigurați eficiența energetică pentru locuința sau clădirea dvs. cu certificatul energetic. Efectuăm evaluări detaliate, oferind soluții pentru optimizarea consumului de energie. Investiți într-un mediu sustenabil și eficient cu certificatul de performanță energetică

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Step 1 of 2
Am nevoie de Certificat Energetic pentru: