Termeni și Condiții

AI ÎNTREBĂRI? SUNĂ-NE!

0763 184 889

1. ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Accesând și utilizând site-ul web expertize-evaluari.ro și oricare dintre paginile sale, vă exprimați acordul cu termenii și condițiile de mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu continuați utilizarea site-ului.

2. DESCRIEREA SERVICIILOR

Expertize-evaluari.ro este un site cu rol exclusiv de prezentare și informare, având drept scop furnizarea de informații relevante și utile. Vizitarea sau utilizarea acestui site nu creează, în niciun fel, o relație contractuală între utilizator și expertize-evaluari.ro. Informațiile furnizate pe acest site sunt destinate exclusiv scopurilor informative și nu constituie oferte sau promisiuni contractuale. Expertize-evaluari.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru eventualele decizii luate de utilizatori în baza informațiilor disponibile pe acest site. Orice acțiune întreprinsă de către utilizatori în urma informațiilor obținute de pe site se face pe propriul lor risc. În cazul în care doriți să stabiliți o relație contractuală cu expertize-evaluari.ro vă rugăm să contactați direct reprezentanții noștri prin mijloacele de contact disponibile pe site

3. INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale reglementează utilizarea site-ului expertize-evaluari.ro de către vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, vă asumați obligația de a respecta acești termeni de utilizare.

4. DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Expertize-evaluari.ro păstrează drepturile complete și depline asupra aplicațiilor software și a conținutului site-ului. Orice utilizare neautorizată a conținutului sau a aplicațiilor este interzisă.

5. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Expertize-evaluari.ro nu oferă garanții cu privire la evitarea utilizării anevoioase a site-ului, inexistența virusilor sau alte componente dăunătoare. Nu ne asumăm răspunderea pentru daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea informațiilor de pe site.

6. OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Site-ul expertize-evaluari.ro își propune să furnizeze informații actualizate și precise. Cu toate acestea, nu putem garanta absența erorilor și vă îndemnăm să ne informați despre orice discrepanțe identificate.

7. INFORMAȚII PERSONALE

Când furnizați informații personale prin intermediul site-ului, sunteți de acord cu stocarea și prelucrarea acestora în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

8. POLITICA GDPR

Respectăm confidențialitatea datelor dvs. și ne angajăm să protejăm informațiile cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR). Pentru mai multe detalii cu privire la colectarea și prelucrarea datelor dvs. personale, vă invităm să consultați Politica noastră de Confidențialitate.

9. LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Expertize-evaluari.ro poate conține legături către alte site-uri, asupra cărora [Nume Societate] nu are control. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri.

10. INFORMAȚII OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Oricine furnizează date personale prin site își dă acordul pentru prelucrarea acestor informații de către expertize-evaluari.ro. Utilizarea site-ului constituie un acord cu privire la prevederile legale privind protecția datelor.

11. RELAȚIILE CONTRACTUALE

Vă informăm că relațiile contractuale, inclusiv prețurile și serviciile specificate pe site, vor fi stabilite exclusiv prin semnarea unui contract distinct cu furnizorii noștri. Informațiile furnizate pe site au caracter pur informativ și nu constituie o ofertă contractuală.

12. MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Expertize-evaluari.ro își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Modificările vor fi publicate pe site și vor deveni aplicabile imediat. Continuarea utilizării site-ului după modificări reprezintă acceptarea acestora.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii de Contact de pe site.